Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Historia 5: Ruotsin itämaasta Suomeksi (LOPS 2016)ISBN9789513774295
KirjasarjaSekalaiset kirjat: Reaaliaineet
KustantajaEdita
Tekijät Aalto Jari, Hongisto-Mäenpää, Karonen, Niiranen, Vilkuna

Historia 5 on lukion historian oppikirja, joka tarkastelee Suomen kehitystä osana Itämeren alueen historiaa rautakaudelta autonomian ajalle.

Yhteiskunnallisten ja talouden kehityslinjojen lisäksi kirjassa paneudutaan erityisesti arjen historiaan sekä ihmisten elämäntapoihin ja elinkeinoihin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513774295

Uusi

Saatavilla

Sininen
25,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.