Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Kaikkien aikojen historia 6: Maailman kulttuurit kohtaavat (LOPS 2016)ISBN9789513771157
KirjasarjaKaikkien aikojen historia
KustantajaEdita
TekijätAalto, Aromaa, Heininen, Karttunen, Laitinen, Perheentupa, Perho, Saikku, Sihvola

Kaikkien aikojen historia 6 on lukion historian oppikirja, joka kuvaa, miten kulttuurit ovat kohdanneet läpi historian.

Nykyisessä globalisoituneessa maailmassa samanlaiset ilmiöt jäsentävät ihmisten elämää asuinpaikasta riippumatta. Silti oman identiteetin säilyttäminen on kaikille tärkeää. Oppikirja esittelee Euroopan ulkopuolisten kulttuurien maailmankuvaa ja elämäntapoja sekä kuvaa kulttuurien keskinäistä vuorovaikutusta. Kirja antaa konkreettisia vinkkejä kulttuurien kohtaamistilanteisiin ja tarjoaa välineitä eri kulttuurien ymmärtämiseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513771157

Uusi

Saatavilla

Sininen
25,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.