Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Kaikkien aikojen historia 3: Itsenäisen Suomen historia (LOPS 2016)ISBN9789513768980
KirjasarjaKaikkien aikojen historia
KustantajaEdita
TekijätAalto Jari, Aromaa Vuokko, Haapala Pertti, Hentilä Seppo, Nieminen Jaana

Kaikkien aikojen historia 3 on lukion historian oppikirja, joka kertoo suomalaisen yhteiskunnan nopeasta muutoksesta viimeisen 200 vuoden aikana.

Kirjassa perehdytään siihen, miten 1800-luvun köyhästä maatalousmaasta tuli yksi maailman vauraimmista teollisuusmaista. Kirja kuvaa modernin suomalaisuuden historiaa ja käsittelee myös arkielämän muutoksia. Kirjassa tuodaan selkeästi esiin, miten Suomen historia on aina ollut osa Euroopan ja koko maailman historiaa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513768980

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.