Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Kaikkien aikojen historia 2: Kansainväliset suhteet (LOPS 2016)ISBN9789513768430
KirjasarjaKaikkien aikojen historia
KustantajaEdita
TekijätHentilä Seppo, Aalto Jari, Aromaa Vuokko, Nieminen Jaana

Kaikkien aikojen historia 2 on lukion historian oppikirja, joka käsittelee maailmanpolitiikan kehitystä ja suuria käännekohtia 1900-luvun alusta nykypäivään.

Kirjan alussa tutustutaan kansainvälisen politiikan peruskäsitteisiin. Kansainvälisen järjestelmän muutosten ja niiden syiden tarkastelu nivotaan sarjan ensimmäisessä kirjassa opittuihin asioihin. Näin opiskelija voi kirjaa lukiessaan pohtia, miten ihmiskunnan aineellisen ja henkisen kulttuurin kehitys on muovannut kansainvälistä järjestelmää.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513768430

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.