Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Kaikkien aikojen historia 2: Kansainväliset suhteet (LOPS 2016)ISBN9789513768430
KirjasarjaKaikkien aikojen historia
KustantajaEdita
TekijätHentilä Seppo, Aalto Jari, Aromaa Vuokko, Nieminen Jaana

Kaikkien aikojen historia 2 on lukion historian oppikirja, joka käsittelee maailmanpolitiikan kehitystä ja suuria käännekohtia 1900-luvun alusta nykypäivään.

Kirjan alussa tutustutaan kansainvälisen politiikan peruskäsitteisiin. Kansainvälisen järjestelmän muutosten ja niiden syiden tarkastelu nivotaan sarjan ensimmäisessä kirjassa opittuihin asioihin. Näin opiskelija voi kirjaa lukiessaan pohtia, miten ihmiskunnan aineellisen ja henkisen kulttuurin kehitys on muovannut kansainvälistä järjestelmää.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513768430

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.