Forum I: Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Forum I: Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa (LOPS 2016)ISBN9789511278078
KirjasarjaForum
KustantajaOtava
TekijätKohi Antti, Palo Hannele, Päivärinta Kimmo, Vihervä Vesa

Forum I on lukion historian oppikirja, jossa tarkastellaan ihmisen taloudellista toimintaa esihistoriasta nykypäivään.

Kirjassa tutkitaan, miten ympäristö on vaikuttanut yhteiskuntien kehitykseen ja miten tämä on näkynyt ihmisen arkielämässä. Kirja auttaa ymmärtämään historian suuria linjoja, ihmisen ja luonnon välistä vuorovaikutusta, eri aikakausien teknologiaa sekä aikakausien keskeisiä ilmiöitä. Kirja myös harjaannuttaa vastaamaan historian aineistotehtäviin ja valmentaa ylioppilaskirjoitusten ainereaaliin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511278078

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
20,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.