Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Historia /

Kaikkien aikojen historia 1: Ihminen ympäristön ja yhteiskuntien muutoksessa (LOPS 2016)ISBN9789513767860
KirjasarjaKaikkien aikojen historia
KustantajaEdita
TekijätAalto, Aromaa, Hanska, Hänninen, Haapala, Nieminen, Paju

Kaikkien aikojen historia 1 on lukion historian oppikirja, jossa perehdytään ihmisen ja ympäristön vuorovaikutussuhteen historiaan ja tulevaisuuden haasteisiin.

Kirja esittelee elinkeinojen kehityksen vaikutukset ihmisyhteisöihin ja ajattelutapoihin, osoittaa väestökehityksen, talouden ja yhteiskuntarakenteiden väliset yhteydet sekä valottaa arkista elämäntapaa eri aikakausina. Kirja sisältää jokaiseen käsiteltävään aikakauteen liittyvän taustoituksen ja yhteenvedon sekä tutustuttaa historian lähteisiin ja kannustaa opiskelijoita itsenäiseen tiedonhakuun.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789513767860

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.