Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

MAOL-taulukot: Matematiikka, fysiikka, kemia (LOPS 2016) (uudistunut v. 2019 painos)ISBN9789511344384
KirjasarjaMaol
KustantajaOtava
TekijätHiltula Teemu, Huuska Otso, Järvinen, Konttinen Pasi, Mannila, Setälä, Sipilä, Yli-Kokko

MAOL-taulukot on tarkoitettu matematiikan, fysiikan ja kemian opiskelun apuvälineeksi toisen asteen oppilaitoksissa.
Uudistuneessa 2019 painoksessa taulukkokirjan tietoja on tarkistettu, päivitetty, täydennetty ja osaksi myös karsittu. Kukin oppiaine muodostaa edelleen oman kokonaisuutensa.
Ylioppilastutkintolautakunta on hyväksynyt MAOL-taulukot käytettäväksi ylioppilastutkinnossa vuoden 2020 loppuun saakka. Kirja soveltuu myös jatko-opintoihin.

9789511344384

Uusi

Saatavilla

Sininen
24,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.