Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

Fysiikka 7: Aine ja säteily (LOPS 2016)ISBN9789526335193
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätHavukainen Raimo, Lehto Heikki, Leskinen Janna, Maalampi Jukka

Fysiikka 7 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena ovat aine ja säteily.

Kirjassa käydään läpi modernin fysiikan sekä aineen ja säteilyn käsitteitä ja näiden ilmiöiden vaikutusta jokapäiväiseen elämään, ympäristöön, yhteiskuntaan ja teknologiaan. Kirjan keskeisiä aihepiirejä ovat kvantittuminen, atomin ja aineen rakenne, ydin ja ydinenergia, ionisoiva säteily sekä kosmologia. Kirjassa käsitellään myös säteilyturvallisuutta ja säteilyn hyötykäyttöä. Kirjan tehtävät kannustavat tutkimukselliseen otteeseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335193

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
22,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.