Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

Fysiikka 6: Sähkömagnetismi (LOPS 2016)ISBN9789526335179
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Maalampi Jukka, Havukainen Raimo, Leskinen Janna

Fysiikka 6 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena on sähkömagnetismi.

Kirjassa käydään läpi valoon ja sähkömagnetismiin liittyviä käsitteitä sekä näiden ilmiöiden vaikutusta jokapäiväiseen elämään, ympäristöön, yhteiskuntaan ja teknologiaan. Kirjan keskeisiä aihepiirejä ovat valo aaltoliikkeenä, magneettikenttä, sähkömagneettinen induktio ja vaihtovirta. Kirjan tehtävät kannustavat tutkimukselliseen otteeseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335179

Uusi

Saatavilla

Sininen
28,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
22,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.