Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

Fysiikka 5: Jaksollinen liike ja aallot (LOPS 2016)ISBN9789526335162
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Havukainen Raimo, Maalampi Jukka, Leskinen Janna

Fysiikka 5 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena ovat jaksollinen liike ja aallot.

Kirjassa käydään läpi jaksollisen liikkeen ja aaltojen käsitteitä sekä näiden ilmiöiden vaikutusta jokapäiväisen elämään, ympäristöön, yhteiskuntaan ja teknologiaan. Kirjan keskeisiä teemoja ovat tasainen ympyräliike, gravitaatio, aallot ja ääni aaltoliikkeenä. Kirjan tehtävät kannustavat tutkimukselliseen otteeseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335162

Uusi

Saatavilla

Sininen
28,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
22,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.