Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

Fysiikka 4: Voima ja liike (LOPS 2016)ISBN9789526335155
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Maalampi Jukka, Havukainen Raimo, Leskinen Janna

Fysiikka 4 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena ovat voima ja liike.

Kirjassa tarkastellaan voimaan ja liikkeeseen liittyviä perusilmiöitä ja käsitteitä, ja kirjan keskeisiä aihepiirejä ovat esimerkiksi suoraviivainen liike, voima, energia ja törmäys. Aiheita sivutaan myös arkielämän näkökulmasta, muun muassa liikenteen ja liikenneturvallisuuden kannalta. Kirjan tehtävät kannustavat tutkivaan otteeseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335155

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
23,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.