Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

Fysiikka 2: Lämpö (LOPS 2016)ISBN9789526335131
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Maalampi Jukka, Havukainen Raimo, Leskinen Janna

Fysiikka 2 on lukion fysiikan oppikirja, jonka aiheena on lämpö.

Kirja syventää ymmärrystä energiasta fysiikan keskeisenä käsitteenä sekä taustoittaa arkielämän ilmiöitä. Se antaa valmiuksia seurata ympäristöstä ja teknologiasta käytävää yhteiskunnallista keskustelua. Kirjan esitystapa on ilmiöitä ja kokeellisuutta korostava, ja kirjan tehtävät kannustavat tutkivaan otteeseen.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335131

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
22,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.