Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Fysiikka /

Fysiikka 1: Fysiikka luonnontieteenä (LOPS 2016)ISBN9789526334073
KirjasarjaFysiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätLehto Heikki, Havukainen Raimo, Maalampi Jukka, Leskinen Janna

Fysiikka 1 on lukion fysiikan oppikirja, jossa tutustutaan fysiikkaan luonnontieteenä.

Kirja antaa erinomaisen pohjan syventävien fysiikan kurssien opiskelulle. Lisäksi se tarjoaa yleissivistävän katsauksen fysiikan merkityksestä jokapäiväiseen elämäämme sekä tutustuttaa fysiikan historiaan, mikromaailman ilmiöihin ja maailmankaikkeuden tapahtumiin. Kirjan monipuoliset tehtävät kannustavat kokeellisuuteen ja tiedonhakuun.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526334073

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.