Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Filosofian haasteet 4: Tietämisen haasteet (LOPS 2016)ISBN9789523002753
KirjasarjaFilosofian haasteet
KustantajaAtena
TekijätKeinänen Jari, Vaden Tere

Filosofian haasteet 4 on lukion filosofian oppikirja, jossa tutustutaan metafysiikan, tietoteorian ja tieteenfilosofian peruskysymyksiin.

Kirja rohkaisee arviomaan kriittisesti tiedollisia väitteitä sekä tarjoaa välineitä hahmottaa, mitä tieto ja totuus ovat. Kirjassa tarkastellaan myös sitä, mitkä ovat ihmisen tietokyvyn rajat, millainen on todellisuuden perusluonne ja millaista on tieteellinen tutkimus, päättely ja selittäminen. Kirjassa on runsaasti tehtäviä ja monipuolinen, käsittelyä syventävä kuvitus.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789523002753

Uusi

Saatavilla

Sininen
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
14,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!