Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Filosofian haasteet 3: Yhteiskuntafilosofian haasteet (LOPS 2016)ISBN9789523002760
KirjasarjaFilosofian haasteet
KustantajaAtena
TekijätKeinänen Jari

Filosofian haasteet 3 on lukion filosofian oppikirja, joka johdattelee yhteiskuntafilosofian peruskysymyksiin.

Kirjassa pohditaan, miksi yhteiskuntia on olemassa, miten ne toimivat ja millainen olisi paras mahdollinen yhteiskunta. Kirja tarjoaa välineitä yhteiskunnalliseen keskusteluun ja kasvuun kohti kriittistä kansalaisuutta. Kirja auttaa hahmottamaan, mitä on valta ja miten se pitäisi yhteiskunnassa jakaa. Kirjassa tarkastellaan myös, miten yksilönvapaus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo toteutuvat yhteiskunnassa ja millaisiin poliittisiin ihanteisiin ja aatteisiin erilaiset yhteiskuntamuodot perustuvat. Lisäksi kirjassa käsitellään sitä, miten valtioiden keskinäiset suhteet järjestyvät ja millaisia filosofisia kysymyksiä liittyy nyky-yhteiskuntien kehitykseen. Kirjassa on runsaasti tehtäviä sekä monipuolinen, käsittelyä syventävä kuvitus.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789523002760

Uusi

Saatavilla

Sininen
19,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
14,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!