Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Argumentti 3: Yhteiskuntafilosofia (LOPS 2016)ISBN9789526346335
KirjasarjaArgumentti
KustantajaSanoma Pro
TekijätHirvonen Ilmari, Mäkikangas Matti, Nyyssönen Seppo

Argumentti 3 on lukion filosofian oppikirja, jonka aiheena on yhteiskuntafilosofia.

Kirja esittelee kaikki yhteiskuntafilosofian tärkeimmät ulottuvuudet ja käsitteet. Kirja herättää pohtimaan yhteiskuntafilosofisia kysymyksiä niin yhteiskunnan, yhteisöjen kuin yksilöidenkin kannalta ja opettaa, kuinka mielipiteitä jäsennetään ja argumentoidaan selkeästi. Keskeisiä filosofian käsitteitä ja teorioita avataan opiskelijalähtöisesti ja havainnollistaen esimerkkien avulla.

Kirja jakautuu kolmeen jaksoon. Ensimmäinen jakso esittelee yhteiskuntafilosofian juuria. Toinen jakso tarkastelee oikeudenmukaisuutta, demokratiaa ja sen ongelmia sekä poliittisia ideologioita. Kolmannessa jaksossa pohditaan sukupuolen ja identiteetin, väkivallan ja sodan sekä globaalissa maailmassa elämisen kysymyksiä. Tietoruudut syventävät jotakin yhteiskuntafilosofiaan liittyvää aihealuetta. Niissä käsitellään mm. mediakriittisyyttä, vallan oikeutusta, kansalaistottelemattomuutta ja kestävää kehitystä. Lukujen lopussa on ajattelutapoja kehittäviä tehtäviä. Kirjan loppuun on koottu laaja sanasto.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526346335

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
19,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!