Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Lukion filosofia 1: Johdatus filosofiseen ajatteluun (LOPS 2016)ISBN9789525469325
KirjasarjaLukion filosofia
KustantajaOpintoverkko
TekijätAhokas Ari, Tuominen Hanna

Lukion filosofia 1 on lukion filosofian oppikirja, jossa tutustutaan filosofian eri ulottuvuuksiin antiikista nykypäivään.

Kirja esittelee filosofian olemusta, filosofisten kysymysten ja filosofisen ajattelun luonnetta, johdonmukaisen argumentaation ja pätevän päättelyn perusteita, keskeisiä filosofisia peruskysymyksiä sekä tietoon liittyviä kysymyksiä. Kirjan pohdintakysymykset haastavat lukijan kehittämään ajattelutaitojaan. Kirja avaa siltoja myös muihin oppiaineisiin syventävissä lisäteksteissä, ja siten valmentaa koulun lisäksi elämää varten.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789525469325

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!