Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Filosofian haasteet 2: Etiikan haasteet (LOPS 2016)ISBN9789523002746
KirjasarjaFilosofian haasteet
KustantajaAtena
TekijätKeinänen Jari, Waden Tere

Filosofian haasteet 2 on lukion filosofian oppikirja, jossa tarkastellaan etiikkaan liittyviä kysymyksiä.

Kirjassa valaistaan filosofisen etiikan näkökulmia ja keskeisiä teorioita. Kirja tarjoaa välineitä eettiseen pohdiskeluun ja keskusteluun sekä rohkaisee tutkimaan eettisten käsitysten ja argumenttien perusteita. Kirja myös kannustaa ennakkoluulottomuuteen ja kriittiseen suvaitsevaisuuteen. Kirjassa on runsaasti tehtäviä sekä monipuolinen, aihepiirien käsittelyä syventävä kuvitus.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789523002746

Tämä tuote on uutena tilausvalikoiman tuote. Tilausvalikoiman tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.
Uusi

Saatavilla

Sininen
20,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!