Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Filosofian haasteet 1 (LOPS 2016)ISBN9789523002739
KirjasarjaFilosofian haasteet
KustantajaAtena
TekijätKeinänen Jari, Vaden Tere

Filosofian haasteet 1 on lukion filosofian oppikirja, joka soveltuu johdatukseksi ajattelun taitoihin ja filosofian peruskysymyksiin kaikille filosofiasta kiinnostuneille.

Kirjan keskusteleva ote rohkaisee uusiin oivalluksiin sekä kehittää ajattelun ja argumentoinnin taitoja. Kirja myös avaa näkökulman kulttuurimme juuriin, auttaa hahmottamaan tietämisen tapoja ja rajoja, tukee kriittistä suvaitsevaisuutta ja kykyä sietää epävarmuutta sekä osoittaa, miksi filosofian peruskysymykset ovat edelleen ajankohtaisia. Kirjassa on runsaasti tehtäviä sekä monipuolinen, aihepiirien käsittelyä syventävä kuvitus.

Tämä oppikirja on vuoden 2016 opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789523002739

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälän valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme 7.10.22 saakka osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!