Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Filosofia /

Idea 1: Johdatus filosofiaan (LOPS 2016)ISBN9789511273134
KirjasarjaIdea
KustantajaOtava
TekijätHämäläinen Eenariina, Kotro Arno, Arkko Meri-Tuulia, Sipilä Aino

Idea 1 on lukion filosofian oppikirja, jossa perehdytään filosofian käsitteisiin, filosofisten kysymysten luonteeseen ja filosofian eri osa-alueisiin.

Kirjan kysymykset herättävät ajattelemaan: Mikä on filosofian merkitys? Mitä hyötyä siitä on ihmisille? Kirjassa nostetaan esille myös filosofian erilaisia koulukuntia.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511273134

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.