Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Englanti /

Insights 5 (LOPS 2016)ISBN9789511299318
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo, Keltto, Kilmer, Kuusivaara, Päkkilä, Suonio, Salmi

Insights 5 on lukion englannin oppikirja, jossa taustoitetaan arkielämän ilmiöitä tieteen, tutkimuksen ja keksintöjen näkökulmasta.

Kirjassa tutustutaan esimerkiksi sähkön keksimiseen, solututkimuksen mahdollisuuksiin sekä tieteen rooliin rikosten selvittämisessä. Kirja tarjoaa mahdollisuuden pohtia tulevaisuutta sekä ohjeistaa tieteellisen kokeen tekoon.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511299318

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.