Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Englanti /

On Track 6 (LOPS 2016)ISBN9789526335247
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDaffue-Karsten, Davies, Kae, Myller, Rantanen, Vuorinen, Kuusniemi

On track 6 on lukion englannin oppikirja, jonka aihepiirit käsittelevät taloutta, työtä ja opiskelua.

Kirjan teksteissä ja harjoituksissa korostuvat kommunikaatiotaidot: vieraan kielen osaaminen haettaessa opiskelu- ja työpaikkaa sekä jatko-opinnoissa ja työelämässä. Kirjassa harjoitellaan mm. työnhakua englannin kielellä laatimalla työhakemus sekä ansioluettelo ja tekemällä esittelyvideo itsestä. Suullisesti harjoitellaan työhaastattelua. Kirjassa pohditaan talouden merkitystä yhteiskunnan ja yksilön kannalta. Kielioppiosiossa käydään läpi mm. infinitiivi- ja ing-muotoja sekä eri pronomineja.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526335247

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.