Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Englanti /

Insights 4 (LOPS 2016)ISBN9789511288558
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo, Keltto, Kilmer, Kuusivaara, Päkkilä, Suonio, Lampinen

Insights 4 on lukion englannin oppikirja, jossa tarkastellaan maailmaa ja yhteiskunnallisia kysymyksiä monesta eri näkökulmasta.

Kirjan aihepiirit käsittelevät muun muassa vapaaehtoistyötä, politiikkaa, rikollisuutta, ihmisoikeuksia sekä niin sanottuja ideaaliyhteiskuntia. Kirjassa syvennetään ymmärrystä erilaisista maailmankuvista ja opetellaan kertomaan omista näkökulmista sekä maailmankatsomuksesta.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511288558

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.