On Track 4 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Englanti /

On Track 4 (LOPS 2016)ISBN9789526334417
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDavies, Daffue-Karsten, Rantanen, Kae, Myller, Vuorinen, Kuusniemi

On track 4 on lukion englannin oppikirja, jonka aihepiirinä on yhteiskunta ja ympäröivä maailma ilmiöineen.

Kirjan tekstit ja tehtävät johdattavat opiskelijan mm. pohtimaan oikeuksia ja velvollisuuksia, aktiivista kansalaisuutta, ihmisoikeuksia ja globaaleja yhteiskunnallisia ilmiöitä. Kirja ohjaa etsimään internetistä apu- ja lähdeaineistoa tehtävien ja kirjoitelmien tueksi, ja kirjassa korostetaan myös kriittistä lukutaitoa. Kielioppiosiossa keskitytään apuverbien, paljoussanojen, kansallisuussanojen, verbien ja prepositioden opiskeluun.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526334417

Uusi

Saatavilla

Sininen
24,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.