Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Oppikirjat rahoiksi

Myy käytetyt lukiokirjat netissä - lähettäminen on ilmaista!

Toisen asteen oppimateriaalit muuttuivat maksuttomiksi syksystä 2021 alkaen opintonsa aloittaville ja samaan aikaan myös lukion opetussuunnitelma uudistui. Näiden muutosten myötä kaikilla lukiokirjoilla ei ole enää takaisinostohintaa. Osa lukiokirjoista on edelleen kierrätyskelpoisia!

Mitä kirjoja ostamme?

Ostamme käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja 7.10.2022 saakka. Ammatillisia oppikirjoja, ruotsinkielisiä lukiokirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.

Ostamme LOPS 2016 -lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Sinun ei tarvitse tietää kirjasi painosta, tunnistamme kirjan isbn-tunnuksesta, mutta sivuiltamme löytyy myös lista lukiokirjoista, joita edelleen ostamme. Osaa kirjoista ostamme vain sinisessä kuntoluokassa. Emme osta netin kautta kirjoja, joiden yhteisarvo jää tarjouksessa alle 15 euron.

Tarkista täältä, mitä lukiokirjoja edelleen ostamme >>

Jaottelemme ostamamme lukiokirjat kuntoluokkiin, joten voit tarjota myyntiin sellaisiakin kirjoja, joissa on merkintöjä tai osa tehtävistä tehtynä.

Lisätietoa lukiokirjojen myymisestä Jameralle >>

Lukiokirjojen myyminen netissä

Pyydä tarjous kirjoistasi täyttämällä alla oleva lomake 7.10.22 klo 16 mennessä. Saat sähköpostitse tarjouksen kirjoistasi sekä ohjeet, kuinka lähettää kirjat meille ilman lähetyskuluja. Lähetämme tarjouksen mahdollisimman pian, yleensä muutaman työpäivän sisällä. Hyvityksen kirjoistasi maksamme 3 työpäivän kuluessa siitä, kun paketti on saapunut meille. 

Pyydä tarjous kirjoistasiSaat tarjouksen kirjoista sähköpostiisiHyväksyt tarjouksemme ja lähetät kirjat meille ilmaiseksiSaat rahat tilillesi ja kirjasi pääsevät kiertoon

Omat tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Oppilaitos:
Sähköposti :

Myytävät oppikirjat

Kirjoita kirjojesi ISBN-tunnukset allaoleviin kenttiin ilman väliviivoja tai välejä, muotoon 9789513767242.
ISBN-tunnuksen löydät kirjan takakannesta tai nimiösivulta.


Lisää rivejä