Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Oppikirjat rahoiksi

Myy käytetyt lukiokirjat netissä - lähettäminen on ilmaista!


Mitä kirjoja ostamme?

Ostamme käytettyjä suomen- ja ruotsinkielisiä lukiokirjoja. Emme osta ammatillisia oppikirjoja.

Ostamme lukiokirjojen uusinta painosta, joten kirjat kannattaa kierrättää mahdollisimman pian käytön jälkeen. Sinun ei tarvitse tietää kirjasi painosta, tunnistamme kirjan isbn-tunnuksesta, mutta sivuiltamme löytyy myös lista lukiokirjoista, joita edelleen ostamme.

Tarkista täältä, mitä lukiokirjoja edelleen ostamme >>

Jaottelemme ostamamme lukiokirjat kuntoluokkiin, joten voit tarjota myyntiin sellaisiakin kirjoja, joissa on merkintöjä tai osa tehtävistä tehtynä.

Oppivelvollisuuden laajentaminen

Toisen asteen oppimateriaalit muuttuvat maksuttomiksi syksyllä 2021 opintonsa aloittaville ja samaan aikaan uudistetaan lukion opetussuunnitelma. Näiden muutosten myötä kaikilla lukiokirjoilla ei ole enää takaisinostohintaa. Emme osta ammatillisia oppikirjoja.
Iso osa lukiokirjoista on edelleen kierrätyskelpoisia, sillä tällä hetkellä opintojaan suorittavat eivät kuulu uudistusten piiriin.

Tarjoa tarpeettomaksi jääneet lukiokirjasi myyntiin siis mahdollisimman pian käytön jälkeen, jotta niillä on vielä kierrätysarvoa!

Lisätietoa lukiokirjojen myymisestä Jameralle >>

Lukiokirjojen myyminen netissä

Pyydä tarjous kirjoistasi täyttämällä alla oleva lomake. Saat sähköpostitse tarjouksen kirjoistasi sekä ohjeet, kuinka lähettää kirjat meille ilman lähetyskuluja. Lähetämme tarjouksen mahdollisimman pian, yleensä muutaman työpäivän sisällä.

Pyydä tarjous kirjoistasiSaat tarjouksen kirjoista sähköpostiisiHyväksyt tarjouksemme ja lähetät kirjat meille ilmaiseksiSaat rahat tilillesi ja kirjasi pääsevät kiertoon

Omat tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Oppilaitos:
Sähköposti :

Myytävät oppikirjat

Kirjoita kirjojesi ISBN-tunnukset allaoleviin kenttiin ilman väliviivoja tai välejä, muotoon 9789513767242.
ISBN-tunnuksen löydät kirjan takakannesta tai nimiösivulta.


Lisää rivejä