Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net -
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Insights 6 (LOPS 2016)

Insights 6 kurssilla tarkastellaan tulevaisuutta ja siihen liittyviä valintoja, kuten jatko-opintoja sekä tulevaisuuden ammatteja.

Bios 4: Ihmisen biologia (LOPS 2016)

Bios 4 kirja muodostaa kattavan kokonaisuuden ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja elämänkaaresta.

 
Nidottu vihko Moods A5/60, 10 kpl/pkt

10 kappaleen vihkopaketti alennettuun hintaan!Paketissa neljä erilaista mustavalkoista kuosia. Vihkot on valmistettu Suomessa ja tuotteella on Joutsenmerkki ja Avainlippu.

HP Elitebook 820 G1 (12,5 tuumaa) ReUse-tietokone

Kierrätetty tietokone, jolla on 12 kuukauden takuu. Testatusti Abitti-yhteensopiva, näppärän kokoinen kannettava sopii mainiosti lukiolaiselle. ReUse-tietokoneiden edut kiteytyvät kolmeen seikkaan: laadukas tuote, edullinen hinta ja ekologisesti järkevä vaihtoehto.

 
Fokus 2 (LOPS 2016)

Fokus 2 on lukion ruotsin kielen oppikirja, jossa vahvistetaan matkailu- ja asioimistilanteissa tarvittavia viestintätaitoja.

Skeema 2: Kehittyvä ihminen (LOPS 2016)

Skeema 2 on psykologian toisen kurssin oppikirja. Kurssilla tarkastellaan ihmisen psyykkistä, biologista ja sosiaalista kehitystä eri ikäkausina. 

 
Kasvun ja osallisuuden edistäminen

Kasvun ja osallisuuden edistäminen on uudenlainen kirjan ja videomateriaalin yhdistelmä, hybridimateriaali, jossa esitellään ohjaavia työskentelytapoja erilaisissa ympäristöissä. Materiaali sopii lähihoitajien tutkinnon perusteisiin ja lastenohjaajien tutkintoon. 

Mooli 1: Kemiaa kaikkialla (LOPS 2016)

Mooli 1 jatkaa peruskoulussa aloitettuja opintoja kemian ilmiöihin ja luonnontieteelliseen ajatteluun. Kirjassa tutustutaan aineen rakenteeseen ja ominaisuuksiin niin solutasolla kuin maailmankaikkeuden mittakaavassa.