Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kertauskirjat /

Perfect: AbienglantiISBN9789526315591
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:englanti
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätSiren Kristiina

Perfect koostuu kahdeksasta jaksosta, joissa käsitellään keskeisiä aihepiirejä monipuolisin tekstein ja harjoitellaan kaikkia ylioppilaskokeen tehtävätyyppejä. Jokainen jakso alkaa aiheeseen johdattelevalla, keskeistä sanastoa kertaavalla tehtävällä. Monipuoliset ymmärtämisharjoitukset sekä rakenne- ja sanastotehtävät valmistavat opiskelijaa englannin yo-kokeeseen. Study-laatikot sisältävät selkeitä käytännön ohjeita oppimiseen ja yo-kokeessa menestymiseen. Kielioppi on tiivistetty Grammar-laatikoihin täsmällisin esimerkein. Mukana on monipuolisia sovellusharjoituksia. Kielitaito vahvistuu jokaisessa jaksossa myös kertaussanaston ja -tehtävien myötä. Lisäksi opiskelija harjoittelee laatimaan erilaisia kirjoitelmia, joihin liittyy selkeät ohjeet. Perfect on tehokas, kertaava oppimateriaali englannin ylioppilaskokeeseen valmistautuvalle opiskelijalle.

Kirjassa on kirjaan täytettäviä tehtäviä. Jameran verkkokaupassa kirjaa on saatavilla kolmessa eri kuntoluokassa, joista sinun kannattaa valita sopivin itsellesi.

Edullisin:
Kirjaan on täytetty iso osa tehtävistä lyijykynällä. Kaikki sivut ovat tallessa ja ehjiä. Kirja on muutenkin käyttökelpoinen, mikäli itse pyyhkii tehtävät tai merkinnät eivät häiritse opiskeluasi. Edullisimman kuntoluokan valitsemalla säästät 35% verrattuna Jameran verkkokaupan normaalisti myymään hyväkuntoiseen käytettyyn kirjaan verrattuna.

Käytetty:
Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja, jossa on hyvin vähän merkintöjä.

Uusi:
Täysin uusi, käyttämätön kirja.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526315591. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510345894. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Edullisin

Tilattavissa

Vihreä
17,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin