Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kertauskirjat /

Abi EspanjaISBN9789511314141
KirjasarjaAbi Kertauskirjat
KustantajaOtava
TekijätKaasinen Kaija, Jover Rodriquez Alejandro

Tehokas loppukiri! Abi Espanja on kertaus- ja harjoituskirja ylioppaskirjoituksiin valmistautuvalle opiskelijalle joka soveltuu sekä luokkakäyttöön että itseopiskelijalle. Kirjassa on kattava valikoima tekstejä eri aihealueilta ja niihin liittyviä tehtäviä. Tehtävien avulla voi hioa kaikkia ylioppilaskokeessa testattavia taitoja ja harjoitella eri tehtävätyyppejä. Kielioppi kertautuu runsaiden harjoitusten avulla. Kirjan loppuun on koottu aihepiirisanastoja, idiomeja sekä ohjeita yo-kokeeseen osallistumista ajatellen.

Kirjassa on kirjaan täytettäviä tehtäviä. Jameran verkkokaupassa kirjaa on saatavilla kolmessa eri kuntoluokassa, joista sinun kannattaa valita sopivin itsellesi.

Edullisin:
Kirjaan on täytetty iso osa tehtävistä lyijykynällä. Kaikki sivut ovat tallessa ja ehjiä. Kirja on muutenkin käyttökelpoinen, mikäli itse pyyhkii tehtävät tai merkinnät eivät häiritse opiskeluasi. Edullisimman kuntoluokan valitsemalla säästät 35% verrattuna Jameran verkkokaupan normaalisti myymään hyväkuntoiseen käytettyyn kirjaan verrattuna.

Käytetty:
Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja, jossa on hyvin vähän merkintöjä.

Uusi:
Täysin uusi, käyttämätön kirja.

Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
20,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
16,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin