Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kertauskirjat /

Viel erfolg!: Deutsche grammatik mit übungenISBN9789526333922
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:saksa
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKultalahti Laila, Kultalahti Tenho, Lautsila Erkki, Luukkainen Matti

Tämä oppikirja on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526333922. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510329696. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Viel Erfolg! -kirja sopii sekä saksan rakenteiden nopeaan kertaukseen että perusteellisempaan opiskeluun ja harjoitteluun. Ajanmukaistettu Viel Erfolg! sisältää myös suppean suomi-saksa-sanaston harjoitusten tekemisen tueksi.

Kirjassa on kirjaan täytettäviä tehtäviä. Jameran verkkokaupassa kirjaa on saatavilla kolmessa eri kuntoluokassa, joista sinun kannattaa valita sopivin itsellesi.

Edullisin:
Kirjaan on täytetty iso osa tehtävistä lyijykynällä. Kaikki sivut ovat tallessa ja ehjiä. Kirja on muutenkin käyttökelpoinen, mikäli itse pyyhkii tehtävät tai merkinnät eivät häiritse opiskeluasi. Edullisimman kuntoluokan valitsemalla säästät 35% verrattuna Jameran verkkokaupan normaalisti myymään hyväkuntoiseen käytettyyn kirjaan verrattuna.

Käytetty:
Erittäin hyväkuntoinen käytetty kirja, jossa on hyvin vähän merkintöjä.

Uusi:
Täysin uusi, käyttämätön kirja.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi
37,60 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
21,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin