Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kertauskirjat /

Lukion kertauskirja: YhteiskuntaoppiISBN9789510324424
KirjasarjaSekalaiset kirjat: Reaaliaineet
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHeikkonen Esko, Katajamäki Unto, Ojakoski Matti, Väisänen Jaakko

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on varastoissamme jäljellä.

Lukion yhteiskuntaopin kertauskirja sisältää yhteiskuntaopin neljä kurssia, joista tulee tehtäviä reaalikokeeseen. Kirjassa on otettu huomioon reaalikokeen uudet vaatimukset.

Kirja alkaa johdanto-osalla, jossa selvitetään yhteiskuntaopin ainereaalikokeen luonne, miten kokeeseen tulee valmistautua ja ennen kaikkea miten tehtäviin tulee vastata. Erilaiset tehtävätyypit käydään läpi aikaisempien yo-kysymysten avulla. Kertauskirjan luonteen mukaisesti asioista esitetään vain ydinkohdat ja pyritään luomaan niiden välille punainen lanka. Yhteiskuntaoppiin kuuluvat keskeisenä osana taulukot, graafit ja tilastot, joita kirjassa on runsaasti.

Kirja sopii opiskelun tueksi tai kertauskirjaksi kaikille lukion yhteiskuntaopin kursseille sekä oppikirjaksi erillisille kertauskursseille.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi
23,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen
17,10 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
13,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin