Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Laskimet /

Casio FX-991EX ClassWiz 2in1: Funktiolaskin + Ohjelmistolisenssi FX-CP400 Manager (3 vuotta)ISBN4549526602214
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
TekijätCasio

PAKETTI SISÄLTÄÄ FUNKTIOLASKIMEN JA 3 VUODEN OHJELMISTOLISENSSIN CP400 CAS graafiseen laskimeen.

Casio FX-991EX ClassWiz funktiolaskin


ClassWiz sarjan huipputuotteessa on korkean resoluution ikoni menu-LCD-näyttö, 552 toimintoa, helppokäyttöinen sovellus taulukkolaskentaan ja uusi QR-koodiin perustuva toiminto, jonka avulla taulukkolaskennan tuloksia voidaan tutkia graafisesti älypuhelimella tai tabletilla.

- Natural Textbook Display näyttää matemaattiset lausekkeet, kuten juuret ja murtoluvut oppikirjamaisesti. Tämä lisää matematiikan ymmärrystä kun tulokset on helpompi ymmärtää.

- Ikonipohjainen valikkorakenne

- Korkearesoluutioinen 192x63 pikselin näyttö

- Helppokäyttöinen taulukkolaskenta

- Kahden muuttujan tilastotoiminnot

- QR koodiin perustuva toiminto

- Funktion arvotaulukko, satunnaisluvut, kompleksiluvut, Trigonometriset funktiot, Kulman yksiköt DEG,RAD,GRAD ja DEG/RAD muunnokset, Polaarinen < > suorakulmainen, Satunnaisluvut, alkulukuhajotelma, Muuttujamuistit 9, Numeerinen integrointi ja derivointi, Fysikaaliset vakiot 47, yksikönmuunnokset 41, Yhtälönratkaisin, Matriisi- ja vektorilaskenta, Min./Max 4 steen yhtälöön saakka, Jakaumat, epäyhtälöt.

- Mitat: 11,1x77x165,5 mm, paino: 90g

- suomenkielinen opaskirja

- 3 vuoden takuu

ClassPad II Manager: 3 vuoden lisenssi Casio FX-CP400 CAS -laskimen tietokoneohjelmaan (Windows/Mac)

Casion ClassPad II Manager on erinomainen valinta lukion lyhyen ja pitkän matematiikan opiskelun symbolisen laskennan välineeksi. Sen helppokäyttöisyys, skaalautuvuus ja sovellusten kattava valikoima kattavat koko lukion oppimäärän tarpeet. Komentoja ei tarvitse kirjoittaa – riittää maalata lasku ja valita toimenpiteet alasvetovalikoista, jolloin ohjelma täyttää komennot käyttäjän puolesta. Kuvaajien piirto onnistuu raahaamalla lauseke koordinaatiston päälle jatkoanalysointia varten. Työkalunauha muuttuu valitun sovelluksen mukaan ja interaktiivinen suomenkielinen käyttöliittymä auttaa käyttäjää täyttämään laskuissa vaadittavat tiedot.

ClassPad II Manager on YTL:n hyväksymä ohjelma Abittiin, jolla tehdään sähköiset ylioppilas- ja kurssikokeet. Ohjelman käyttöönotossa auttaa runsas tukimateriaali, jonka linkit löytyvät sivulta www.casio-laskimet.fi


Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa