Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Laskimet /

Casio SL-450S peruskoululaskin (sallittu lääketieteen pääsykokeessa)ISBN4971850171836
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

Helppokäyttöinen valokennolaskin. Laskimessa on peruslaskutoimitukset, riippumaton muisti, neliöjuuri, kahdeksan numeron näyttö, kova kotelo, käytettävän toiminnon symboli näkyy näytössä.
Mitat: 7,8x67x120 mm. Paino: 43 g.
Casio SL-450S -laskin on hyväksytty valtakunnallisessa lääketieteen alan valintakokeessa. Lista lääketieteen pääsykokeessa sallituista laskimista.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

4971850171836

Uusi

Tilattavissa

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.