Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Laskimet /

Texas Instruments TI-30XB MultiView funktiolaskinISBN3243480017213
KirjasarjaFunktiolaskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

Tässä funktiolaskimessa on Texasin tieteislaskimista tutut monipuoliset ominaisuudet yhdistettynä uusiin tehokkaisiin toimintoihin. Laskin sisältää mahdollisuuden syöttää samalle näytölle useita laskutoimituksia, vertailla tuloksia ja tutkia matemaattisia malleja. Laskin soveltuu erityisesti lukion lyhyeen matematiikkaan. Laskin on paristokäyttöinen. Laskimen mukana suomenkielinen ohjekirja.
Laskin on hyväksytty valtakunnallisessa DIA-yhteisvalinnan kokeessa. Lista DIA-yhteisvalinnan kokeessa sallituista laskimista.

Tietoa laskimesta

- Nelirivinen näyttö
- Kovamuoviset, värikoodatut näppäimet
- Liukumattomat kumijalat
- Kiinninapsautettava kova kotelo

Esimerkkejä toiminnoista

- MathPrint-näyttömuoto
- Mahdollisuus nähdä vastauksesta sekä tarkka että likiarvotulos
- Trigonometriset funktiot

Takuu

3 vuotta

 

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

3243480017213

Uusi

Tilattavissa

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.