Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Laskimet /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

Texas Instruments TI-Nspire CX CAS graafinen laskin +ohjelmalisenssi + USB-seinälaturiISBN75686586865356
KirjasarjaGraafiset laskimet
Kustantajalaskimet
Tekijät-

Texas Instruments TI-Nspire CX CAS graafinen laskin soveltuu opintoihin lukiossa ja jatko-opinnoissa. Laskimessa on ladattava sisäinen akku, suomenkielinen käyttöjärjestelmä sekä PC/Mac-yhteensopiva TI-Nspire CAS 3.0 -matematiikkaohjelma.  Ohjelman lisenssi kattaa myös tulevat päivitykset.

Tietoja tuotteesta

- Käyttäjäystävällinen valikkopohjainen suomenkielinen käyttöliittymä.
- Luo, muokkaa ja tallenna töitäsi tiedostoiksi kansiorakenteeseen. - Ladattava akku latautuu suoraan tietokoneen USB-portista tai vaihtoehtoisesti pakkauksessa mukana olevan seinälaturin kautta.
- Muisti: vapaata 99.7 MB, yhteensä 115.2 MB.
- Päivitettävä käyttöjärjestelmä. Ohjelman lisenssi kattaa myös tulevat päivitykset. 
- Sisäänrakennettu USB-portti nopeaan TI-Nspire -kämmenlaitteiden väliseen tiedonsiirtoon ja joustavaan liittämiseen tietokoneen kanssa. Voidaan liittää myös langattomaan TI-Navigator luokkaverkkoon.

Esimerkkejä toiminnoista

- Sovellukset: laskin, kuvaajat, geometria, listat & taulukot, data & tilastot, muistiinpanot, dataQuest-mittaussovellus. Eri sovelluksen välillä tieto linkittyy dynaamisesti.
- Symbolisen laskennan (CAS) laajat toiminnot peruslaskennan lisäksi käytettävissä myös dynaamisen geometrian tutkimuksissa.
- Kuvaajien piirto: funktio(2D ja 3D)/ parametrinen/ napakoordinaatit/ lukujonot. 3D kuvaajien piirto mahdollistaa pintojen tutkimisen ja pyörittämisen. Pintojen välisten leikkausten tutkimiseen voidaan liittää animoidut parametrit lisäämään havainnollisuutta.
- Tilastot: yhden ja kahden muuttujan tilastot, regressiomallit, jakaumat, hypoteesien testaus.
- Taulukkolaskenta ja tilastokuvaajat kuten histogrammi, pylväskuvaajat, ympyrädiagrammit.

Mitat ja takuu

- Näyttö: 320 x 240 pikseliä (halkaisija 3,2 tuumaa)
- Takuu: 3 vuotta

 

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

75686586865356

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.