Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Sanakirjat /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Suomi-Viro-Suomi taskusanakirjaISBN9789526311029
KirjasarjaSanakirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätLaanpere Helga

Sisältää noin 26 000 hakusanaa ja sanontaa. Liiteosiossa viron kielen aakkoset ja ääntäminen; lukusanat, kellonajat, viikonpäivät ja kuukaudet; keskusteluesimerkki; ruokasanasto; yleistä tietoa Virosta.

Ehdotus verkkokauppaan: Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526311029. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510371978. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526311029

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.