Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Sanakirjat /

Gummeruksen suomi-viro-suomi taskusanakirja (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789512069910
KirjasarjaTaskusanakirjat
KustantajaGummerus
Tekijät

Nyt sarja laajenee kauan odotetulla suomi-viro-suomi-sanakirjalla. Se on laadittu helppokäyttöiseksi apuvälineeksi suomaisille viron kielen opiskelijoille. Lisäksi se on mainio matkakaveri kaikille Viroon matkaaville suomalaisille. Kaksisuuntaista sanakirjaa voivat hyödyntää myös Suomessa asuvat tai vierailevat virolaiset.

Sanakirja sisältää yli 25 000 hakusanaa. Mukana ovat tärkeimmät yleiskielen sanat, paljon arkikielen ilmauksia ja lisäksi sanojen käyttöä havainnollistavia esimerkkejä. Sanakirjan lopussa on erillinen matkailijan pikaopas, johon on koottu tärkeitä sanoja kuten lukusanoja ja ajanilmauksia, asioimistilanteisiin liittyviä lauseita sekä kattava ruoka- ja ravintolasanasto. Sanakirja on laadittu Gummeruksen ja virolaisen TEA Kirjastuksen yhteistyönä.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789512069910

Uusi

Tilattavissa

Sininen
9,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
7,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.