Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Sanakirjat /

Kreikkaa matkailijoille (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789517921633
KirjasarjaMuut kielet
KustantajaFinn Lectura
TekijätKakoura, Rich

Interaktiivinen televisiokurssi, johon kuuluu kirja ja kaksi äänitettä. Kirja ja televisiokurssi täydentävät toisiaan, mutta kirjaa voi käyttää myös itsenäisesti. Kurssi rohkaisee puhumaan ja tuottaa nopeasti osaamisen iloa. Sen teho perustuu selkeään rakenteeseen ja systemaattiseen otteeseen.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789517921633

Uusi

Tilattavissa

Sininen
10,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
8,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.