Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Pääsyopas insinöörikoulutukseen 2018ISBN9789525491937
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätTiili Juho

Pääsyopas insinöörikoulutukseen 2018 ml. rakennusmestarikoulutus (amk) on kattavin ja tukevin valmennuspaketti insinöörikoulutuksen valintakokeisiin valmentautumiseen. Pääsyoppaasta on vuosikymmenten kuluessa julkaistu lähes 30 painosta. Sisältöä on muutettu vastaamaan kulloisenkin ajankohdan pääsykokeiden sisältöjä ja painotuksia.

Kirja auttaa sinua valmentautumaan pääsykokeeseen. Kirja sisältää runsaasti materiaalia ammattikorkeakoulujen tekniikan alan insinööri- ja rakennusmestarikoulutuksen vaatimuksista.

Oppaan alussa on matematiikan, fysiikan ja kemian kertausosat harjoitustehtävineen. Matematiikan osiossa on myös logiikan alkeita käsittelevä luku, jossa on erilaisia päättelykykyä vaativia tehtäviä. Oppaassa on täydellisesti ratkaistuja piskelijavalintojen pääsykokeita vuodesta 2007 alkaen, viimeisimpinä vuoden 2017 tehtävät ja niiden ratkaisut.

Pääsyoppaan avulla tutustut pääsykokeissa esiintyviin tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus löytää kokeessa käytettäviä ratkaisutapoja helpommin. Tietty ratkaisumalli toistuu useissa tehtävissä, jolloin oikean ratkaisun löytäminen ei ole enää vaikeaa. Pääsykokeissa saat ratkaista tehtävät missä järjestyksessä tahansa. Aloita aina siitä, mikä sinusta tuntuu helpoimmalta. Harjoittelemalla aidoilla pääsykoetehtävillä kehität laskurutiiniasi ja tehtävänratkaisukykyäsi.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
40,60 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
32,50 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin