Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Liikkuva maailmaISBN9789517684088
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaVastapaino
TekijätLehtonen Mikko

Nyky-yhteiskunnat perustuvat pitkälti rahan, tavaroiden ja ihmisten liikkumiseen. Tästä huolimatta liikkuvaa maailmaa, yhteyksien rakentumista ja rajojen ylittämistä tarkastellaan yhä voittopuolisesti paikallaan pysymisen ja erojen näkökulmasta.

"Liikkuva maailma" -teos on kolmentoista eturivin humanistin ja yhteiskuntatieteilijän poleeminen puheenvuoro. He kyseenalaistavat sen, että ihmistieteissä edelleen tutkitaan maantieteelliseen läheisyyteen ja kasvokkaiseen kanssakäymiseen perustuvia yhteisöjä. Tämä teos haastaa kansallisvaltioiden ja kansallisuuksien aseman nykymaailmaa koskevan tiedon lähtökohtana.

Kirjan artikkeleissa käsitellään kansallisvaltioiden rajojen rispaantumista, globaalin ja lokaalin keskinäisiä suhteita, ajatusten, ihmisten ja esineiden kiertoa, identiteettien muovautumista uudelleen sekä tiedon tuotantoa. Ensimmäinen suomenkielinen kirjanmittainen esitys aiheesta on tarkoitettu kaikille, joita nykymaailman muutokset kiinnostavat. Erityisesti sillä on käyttöä tutkijoille, opiskelijoille, viranomaisille ja kansalaisjärjestöaktiiveille.


Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelma, Helsingin yliopiston humanistinen tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
24,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
19,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin