Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Arkiajattelu, tieto ja oikeudenmukaisuus (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789521091278
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
Tekijät Myyry Liisa, Ahola Salla, Ahokas Marja, Sakki Inari

Sosiaalipsykologian klassisia kysymyksiä ovat yksilön ja yhteiskunnan suhde sekä tieteellisen tiedon ja arkiajattelun yhteys. Miten ryhmien välisiä suhteita voidaan parantaa ja konflikteja ehkäistä? Perustuuko moraali enemmän tunteisiin vai järkeen? Tämä teos käsittelee kuudessatoista luvussa ja 34 kirjoittajan voimin sosiaalipsykologian suuria kysymyksiä ja ajankohtaisia yhteiskunnallisia aiheita. Aihepiirit ulottuvat historiasta nykypäivään ja tulevaisuuteen, olipa sitten kyseessä älykkyys, politiikka, ruoka, johtaminen, digitaalinen vuorovaikutus tai perinnöllisyyttä koskevat tiedot ja luulot. Kustantaja: Helsingin yliopisto, Sosiaalitieteiden laitoksen julkaisuja 2014:18. Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa: Sosiaalitieteiden kandiohjelma, Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tdk. (Pääsykoemateriaalina kirjan luku 13, sivut 248-292)


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789521091278

Uusi

Tilattavissa

Sininen
9,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
7,40 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.