Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Epionen Kokeet kotona ja aineistovastaaminen 2016ISBN9789525723458
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätSurakka Jarkko, Turunen Päivi

Epionen Kokeet Kotona-koepaketin tarkoituksena on tarjota itsenäisesti lääketieteen pääsykokeeseen valmistautuvalle keino testata omaa osaamistaan. Teos sisältää Epionen valmennuskursseilla käytössä olevia kokeita, joilla kurssien edetessä arvioidaan pääsykokeessa vaadittavia biologian, kemian, fysiikan, anatomian ja fysiologian taitoja. Jokaisesta kolmesta aineesta on alkukokeet, välikokeet ja loppukokeet sekä useita pistareita. Lisäksi kirjassa on aineistoharjoituksia. Kirja sisältää myös täydellisen simuloidun lääketieteen pääsykokeen vastauksineen.

Kokeet on tarkoitettu suoritettaviksi itsenäisesti omaa aikataulua noudattaen. Näin hakija saa realistisen kuvan omasta osaamisestaan jo ennen pääsykoetta ja pystyy suuntaamaan opiskeluaan oikeisiin osa-alueisiin.
Aineistovalmennusosiossa opetellaan aineistokokeessa olevien materiaalien tulkintaa ja tiedon hallintaa sekä vastaustekniikkaa. Lisäksi kirja sisältää ohjeet oikeisupyynnön tekoon.

Epionen itseopiskelumateriaaleja on julkaistu vuodesta 2003 ja ne ovat saavuttaneet lääketieteelliseen pyrkijöiden keskuudessa vankan aseman johdonmukaisuutensa ja ajantasaisuutensa sekä laadukkaiden ja kattavien tehtäviensä ansiosta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
43,60 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
34,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin