(poistunut valikoimasta) Ihmisen jumalat - johdatus uskontotieteeseen - Jamera.net
Pääsykoekirjat /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

(poistunut valikoimasta) Ihmisen jumalat - johdatus uskontotieteeseenISBN9789526110592
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätLaitila Teuvo

Ihmisen jumalat on johdatus uskontotieteen oppihistoriaan ja uskontotieteelliseen uskonnon tarkasteluun. Teoksen pääpaino on klassisissa tutkijoissa: Émile Durkheim, Mircea Eliade, E. E. Evan-Pritchard, Sigmund Freud, Clifford Geertz, Rudolf Otto, Max Weber... Heidän kauttaan valotetaan myös uskontotieteen keskeisiä käsitteitä.

Uskontotieteen viiden oppialan - uskontoantropologian, -fenomenologian, -historian, -psykologian ja -sosiologian - perinteisen lähtökohtien lisäksi teoksessa tarkastellaan lyhyesti alojen uudempaa kehitystä. Teoksessa pohditaan myös uskonnon tutkijan eettistä ja muuta vastuuta, uskontotieteen roolia monikulttuurisessa maailmassa sekä tutkijan suhdetta uskontoon: tulisiko uskontoa tutkivan olla itse uskonnollinen?

Kirjoittaja on filosofian tohtori, Itä-Suomen yliopiston ja Turun yliopiston uskontotieteen dosentti sekä uskontotieteen ja ortodoksisen kirkkohistorian lehtori Itä-Suomen yliopistossa.

Pääsykoekirjana keväällä 2016 mm. seuraavissa:

Uskontotiede, Helsingin yliopiston humanistinen tdk

9789526110592

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.