Liiketoimintaosaaminen: Menestyvän yritystoiminnan perusta - Jamera.net
Pääsykoekirjat /
Tuote ei ole tilattavissa.

Takaisin

Liiketoimintaosaaminen: Menestyvän yritystoiminnan perustaISBN9789513763596
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätViitala Riitta, Jylhä Eila

Uudistettu teos käsittelee yrityksen toimintaa ja johtamista muuttuvassa ja globaalissa toimintaympäristössä. Kirja sopii liiketoiminnan perusoppikirjaksi korkeakouluihin ja ammatilliseen täydennyskoulutukseen, yritysten ja julkisorganisaatioiden toimijoille ja yrittäjiksi aikoville. Tutkimustietoon perustuvaa käsittelyä elävöittävät kirjassa käytännön esimerkit ja yrityskuvaukset.Pääsykoekirjana keväällä 2019 mm. seuraavissa

Ympäristö- ja elintarviketalous, Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513763596

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.