Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

TerveysliikuntaISBN9789516563636
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaDuodecim
Tekijät Fogelholm Mikael (toimittaja) , Vuori Ilkka (toimittaja) , Vasankari Tommi (toimittaja)

Liikunnan puute on lukuisten yleisten sairauksien vaaraa merkittävästi lisäävä tekijä, ja monia sairauksia ja toiminnanvajauksia voidaan ehkäistä varsin kohtuullisellakin liikunnalla.

Terveysliikunta-kirjan uudistetussa painoksessa esitellään viimeisimmän tutkimustiedon perusteella liikunnan käyttömahdollisuuksia terveyden ja toimintakyvyn säilyttämiseksi ja parantamiseksi sekä toimintatapoja terveellisen ja turvallisen liikunnan edistämiseksi.

Liikunta tuo terveyshyötyjä kaikille lapsista vanhuksiin. Teoksessa kerrotaan erilaisten sairauksien ehkäisyn kannalta suositeltavan liikunnan määrä, laatu ja mahdolliset rajoitukset sekä toimintatapoja terveellisen ja turvallisen liikunnan edistämiseksi. Teoksen kirjoittajat ovat monitieteisen alan asiantuntijoita ja tutkijoita, ja artikkelien painotus on käytäntöä palvelevan tiedon esittelyssä.

Terveysliikunta on tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilöille sekä ammattikorkeakoulujen sosiaali- ja terveysalojen ja liikunta-alan opiskelijoille. Sitä voidaan käyttää myös yliopistoissa terveysliikuntaa koskevien perustietojen esittelyyn edellä mainittujen alojen opiskelijoille. Teos sopii myös tietoteokseksi kaikille terveysliikunnasta kiinnostuneille.


Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Terveystieteiden kandi- ja maisteriohjelma, Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tdk.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789516563636

Uusi

Tilattavissa

Sininen
41,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
33,40 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin