Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Arjen sosiaalipsykologiaISBN9789526317854
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätSuominen Eero, Pirttilä-Backman Anna-Maija, Lahikainen Anja Riitta, Ahokas Marja

Sosiaalipsykologia tuottaa tietoa siitä, miten toimimme ja muutumme osana erilaisia sosiaalisia yhteenliittymiä. Tieteenalalla on muun muassa etsitty vastauksia kysymyksiin, miten identiteetti muotoutuu, kuinka arkiajattelu voi tuottaa riittävän ymmärryksen sirpaloituneesta maailmasta, mitä on rasismi, miten johtajuus olisi ymmärrettävä tai kuinka ihmissuhteissa jaetaan intiimejä kokemuksia, mutta myös kiusataan.

Kirjassa tarkastellaan sosiaalipsykologian antia nykyajan haasteita vasten ja aihepiirejä havainnollistetaan arkipäivän merkkien avulla. Mitä vaikutuksia meihin ja hyvinvointiimme on esimerkiksi sillä, että vuorovaikutus muuttuu kasvokkaisesta sähköiseksi?

Kirjan avulla saa yleiskuvan sosiaalipsykologian keskeisistä näkökulmista ja siitä, mitä ihmisten välillä tapahtuu. Kirjan luvuissa lähemmin tarkasteltavat aihealueet ovat arkinen vuorovaikutus, minuuden ja identiteetin rakentuminen, sosiaaliset suhteet ja ryhmäprosessit, sosiaalinen havaitseminen ja ajattelu sekä hyvinvointi.

Arjen sosiaalipsykologia soveltuu oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluissa sosiaalipsykologian perusopintoihin sekä ammatillisen vuorovaikutuksen opintoihin.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526317854. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510348055. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
39,70 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
31,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin