Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Ihminen: Fysiologia ja anatomiaISBN9789526308982
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätBjålie Jan G., Haug Egil, Sand Olav, Sjaastad Öystein V., Toverud Kari C.

Ihmisen fysiologia on hyvin mutkikas aihe. Ihmiselimistössä on 40 000 miljardia itsenäistä solua, jotka muodostavat yhdessä elimistön. Elimistön eri prosessien säätelyperiaatteet ovat kuitenkin suhteellisen samanlaiset, ja ihmisen anatomian ja fysiologian pääpiirteet on helppo ymmärtää. Ihminen-kirjassa kerrotaan näistä elimistön prosesseista ja rakenteista ja havainnollistetaan niitä tekstiä tukevin kuvin.

Kirjan uuden laitoksen rakennetta on muutettu, ja siinä on uusia ja uusittuja kuvia. Runsaat ristiviittaukset yhdistävät eri luvut ja aiheet toisiinsa. Tietoruuduissa kerrotaan elimistön normaaleista toiminnoista ja siitä, mitä tapahtuu, kun säätelymekanismien toiminta häiriintyy. Kysymykset ja marginaalitekstit nostavat esiin kunkin aiheen pääkohdat ja helpottavat tekstin kertaamista.

Ihminen tarjoaa tarpeellista, ajantasaista tietoa terveysalan opiskelijoille. Se on tarkoitettu selä oppikirjaksi että kätevästi käytettäväksi hakuteokseksi. Kirjan kirjoittajat ovat kansainvälisesti aktiivisia norjalaisia tutkijoita, joilla on laaja kokemus anatomian ja fysiologian opetuksesta yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Asu: sidottu, kovakantinen.
Sivumäärä: 571.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526308982. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510346556. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Pääsykoekirjana keväällä 2017 mm. seuraavissa:

Farmaseutin koulutusohjelma, Helsingin yliopiston farmasian tdk

Proviisori, Helsingin yliopiston farmasian tdk

Farmaseutti, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Proviisori, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
102,10 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
81,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin