Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Didaktiikan perusteetISBN9789510301869
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätUusikylä Kari, Atjonen Päivi

Asu: nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä: 262

Didaktiikan perusteet on uudistettu painos suositusta perusteoksesta, joka kertoo opetuksesta, opiskelusta ja oppimisesta. Kirjassa esitellään erilaisia näkemyksiä opetustapahtumasta, opetussuunnitelmista ja opetuksen tavoitteista. Siinä tarkastellaan niin oppijoiden erilaisuutta, moderneja opetusmenetelmiä kuin uusia opiskeluympäristöjäkin sekä pohditaan opettajan kasvatusvastuuta ja eettistä tehtävää kouluoppimisen ja -opetuksen näkökulmasta.

Teoksellaan kirjoittajat haluavat haastaa kirjan lukijat sekä arvioimaan että kehittämään omaa pedagogista ajatteluaan. Välineeksi annetaan opetus- ja kasvatusalan tutkimustietoa. Tutkimusten avulla lukija voi laajentaa näkemystään menneestä, mutta samalla voidaan ennakoida tulevaisuutta. Kirjan keskeisenä pyrkimyksenä on osoittaa, että opettaminen ja oppiminen ovat kiehtovan monisäikeisiä inhimillisiä prosesseja. Niiden perinpohjainen tunteminen mahdollistaa sen, että opettaja voi vaikuttaa myönteisesti lasten ja nuorten kehitykseen.

Kirja on tarkoitettu sekä opettajaksi opiskeleville että opetuksen ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää opetusta aiempaa tarkemmin ja kehittää sitä entistä ehommaksi.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen
33,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
26,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin