Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Pääsykoekirjat /

Bios 1: Eliömaailma (vanha ops)ISBN9789526313498
KirjasarjaBios
KustantajaSanoma Pro / WSOY
Tekijät Happonen Päivi, Holopainen Mervi, Sotkas Panu ym.

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on vielä varastoissamme jäljellä.

Tämä kirja on vuonna 2005 uudistuneen opetussuunnitelman mukainen eli soveltuu lukion ennen vuotta 2016 aloittaneelle. Uuden opetussuunnitelman mukaisissa opinnoissa käytetään LOPS 2016 -merkinnällä merkittyjä kirjoja.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526313498. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510343074. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Bios 1 Eliömaailma -kirjan ensimmäinen jakso, Monimuotoinen eliömaailma, käsittelee elämän edellytyksiä ja tunnusmerkkejä, biologiaa tieteenä sekä eliöiden luokittelua ja monimuotoisuuden eri tasoja. Toinen jakso, Evoluutio saa aikaan monimuotoisuutta, käsittelee evoluution mekanismeja ja elämän kehityksen eri vaiheita. Kolmannessa jaksossa, Miten luonto toimii?, tutkitaan ekologian perusteita yksittäisen eliön, populaation, eliöyhteisön ja ekosysteemin tasoilla.

Yksi yliopiston ilmoittamista vaihtoehtoisista pääsykoekirjoista keväällä 2018 seuraavassa:

Biokemia, Turun yliopiston matemaattis-luonnontieteellinen tdk

Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi
16,10 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
7,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin