Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Aalto-yliopisto /

Huippu 5: Tilastot ja todennäköisyys (LOPS 2016)ISBN9789511296508
KirjasarjaHuippu
KustantajaOtava
TekijätKurvinen Sampsa, Ottelin Jukka, Parmanen Kati, Santavuori Teemu, Tauriainen Tommi, Vallineva Sari

Huippu 5 on lukion lyhyen matematiikan oppikirja, jonka aiheena ovat tilastot ja todennäköisyys.

Kirjassa tutustutaan tilastollisen aineiston tulkitsemiseen ja todennäköisyyslaskennan perusteisiin. Kirja opettaa, kuinka todennäköisyyksiä lasketaan, miten tilastollisia
tunnuslukuja määritetään ja millä tavoin teknisiä apuvälineitä käytetään tilastojen analysoinnissa. Kirjassa tutkitaan myös erilaisten regressiomallien
luotettavuutta.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511296508

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
13,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.