Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Kaupan- ja hallinnonala /

(vanha v. 2016 painos) Tilintarkastus: Normeista käytäntöönISBN9789513767266
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätTomperi Soile

Tilintarkastus - Normeista käytäntöön on korkeatasoinen tilintarkastuksen oppikirja korkeakouluihin ja yliopistoihin. Sitä voidaan käyttää monipuolisesti myös yrityksissä ja tilintarkastajien koulutuksessa. Se soveltuu mainiosti myös itsenäiseen opiskeluun ja tietojen päivittämiseen.

Kirjassa käydään läpi tilintarkastuslaki, tilintarkastuksen suunnittelu ja raportointi sekä tilintarkastuksen käytännön toteutus vaihe vaiheelta. Asunto-osakeyhtiöiden ja muiden kiinteistöyhtiöiden, yhdistysten sekä säätiöiden tilintarkastuksen erityispiirteitä tarkastellaan kirjassa erikseen.
Tilintarkastus - Normeista käytäntöön esittelee kattavasti myös kansainväliset tilintarkastusstandardit (ISA-standardit), joita tilintarkastajien on noudatettava. Kirja huomioi ISA-standardit tilintarkastuksen eri vaiheissa.

Kirjan 3., uudistettu painos on päivitetty vastamaan vuonna 2016 voimaan astuvaa uutta lainsäädäntöä. Se sisältää ajantasaiset mallit tilintarkastajan työssä tarvittavista asiakirjoista (mm. lausunnot). Kirjan liitteinä ovat myös sovellettavat säännökset.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789513767266

Uusi

Tilattavissa

Sininen
34,10 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
27,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin